Betonklinkers

Betonklinkers

 

Showroom van 1100m2  Vakkundig advies Scherpe prijzen Snelle levering

Betonklinkers

 

Betonklinkers vind u alleen bij Steenplaza Leiden. Steenplaza Leiden is een gevestigde naam in het leveren/aanbrengen voor al uw betonklinkers. Inmiddels staan wij voor 61 jaar ervaring in de betonklinkers en deze ervaringen delen wij graag met de klant. Steenplaza Leiden is echt een familiebedrijf, service en klantvriendelijkheid zijn onze sterkste punten. Wij denken met u mee en luisteren naar uw wensen en behoefte, hierdoor kunnen wij u van een passend advies voorzien en zo uw droomtuin/droomvloer realiseren. Naast betonklinkers is Steenplaza Leiden gespecialiseerd in het leveren/aanbrengen van tuinhout, tuinverlichting, kunstgras en andere materialen om uw tuin aan te leggen of te verfraaien?

 

Heeft u plannen voor betonklinkers in uw tuin? Kom gerust eens langs aan de Amiraal Helfrichweg 5, 2315VC Leiden, wij helpen u graag om de juiste betonklinkers uit te kiezen!

 

Bekijk onze Showroom online!

 

Heeft u vragen met betrekking tot betonklinkers neem dan gerust contact met ons op via 071-7113434 of via onderstaand contactformulier.

    Contactformulier: