Betontegels

betontegels

 

Showroom van 1100m2  Vakkundig advies Scherpe prijzen Snelle levering

Betontegels

 

Betontegels vind u alleen bij Steenplaza Leiden. Steenplaza Leiden is een gevestigde naam in het leveren/aanbrengen voor al uw betontegels. Inmiddels staan wij voor 61 jaar ervaring in de terrastegels en deze ervaringen delen wij graag met de klant. Steenplaza Leiden is echt een familiebedrijf, service en klantvriendelijkheid zijn onze sterkste punten. Wij denken met u mee en luisteren naar uw wensen en behoefte, hierdoor kunnen wij u van een passend advies voorzien en zo uw droomtuin/droomvloer realiseren. Naast betontegels is Steenplaza Leiden gespecialiseerd in het leveren/aanbrengen van tuinhout, tuinverlichting, kunstgras en andere materialen om uw tuin aan te leggen of te verfraaien?

 

Heeft u plannen voor betontegels in uw tuin? Kom gerust eens langs aan de Amiraal Helfrichweg 5, 2315VC Leiden, wij helpen u graag om de juiste betontegels uit te kiezen!

 

Bekijk onze Showroom online!

 

Heeft u vragen met betrekking tot betontegels neem dan gerust contact met ons op via 071-7113434 of via onderstaand contactformulier.

    Contactformulier: