Binnenvloeren, plavuizen en wandtegels

Binnenvloeren, plavuizen en wandtegels


Kom naar Steenplaza Leiden en laat je inspireren in onze sfeervolle showroom.

Binnenvloeren, plavuizen, wandtegels

Steenplaza Leiden, zoek niet verder! DE leverancier voor binnenvloeren (plavuizen) en wandtegels.

Het uitkiezen van de geschikte binnenvloer is geen makkelijke opgave, Steenplaza Leiden heeft klantvriendelijk personeel met visie, inzicht en fantasie en helpt u graag bij het maken van de juiste keus, met een ruim assortiment aan binnenvloeren (plavuizen) en wandtegels kunt u altijd bij ons terecht! Samen werken wij aan uw droomvloer!!

Naast een ruime keuze zorgen wij ook voor goede service, onwijs snelle levertijden en dat voor een scherpe prijs!!

U vind bij ons een zeer uitgebreid assortiment vloertegels (ook wel bekend als plavuizen) en wandtegels van grote merken uit met name Italië en Spanje, maar ook unieke kleinere merken zijn opgenomen in de collectie.

Tegels voor de vloer of wand, vloertegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en de gang, maar ook tegels voor de grotere ruimten zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte. Door rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis! Ons assortiment binnenvloeren (plavuizen) en wandtegels bestaat voornamelijk uit keramiek, keramische tegels zijn slijtvast, krasvast en kleurvast, daarom zijn deze zo makkelijk te onderhouden.

Van industrieel beton-look tot levensechte imitaties van natuursteen, de veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat bij ons is ongekend! Veel van onze vloertegels hebben we op de grond gepresenteerd, hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw vloer er uit moet komen te zien.

Naast het leveren van binnenvloeren (plavuizen) en wandtegels geeft Steenplaza Leiden uw ook de mogelijkheid om dit alles vakkundig voor uw aan te leggen, onze aangesloten tegelzetters staan voor uw klaar!

 

Met trots presenteren wij hierbij alvast wat foto’s van onze showroom.

 

Binnenvloeren, plavuizen en wandtegels

Wilt u passend advies? Meer informatie? Een vrijblijvende offerte? U bent van harte welkom in onze showroom.

Steenplaza Leiden

Admiraal Helfrichweg 5

2315 VC, Leiden

Tel: 071-7113434

Mail: info@steenplaza-leiden.nl

TIP: Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en veranderingen? Like onze Facebook pagina zo mist u nooit meer een mooie aanbieding!

Binnenvloeren, plavuizen en wandtegels

Contactformulier:

Vragen? 071-7113434
WhatsApp WhatsApp us