Binnenvloeren, plavuizen en wandtegels

Het uitkiezen van de geschikte vloertegels is geen makkelijke opgave. Steenplaza Leiden heeft klantvriendelijk personeel met kennis, inzicht en fantasie en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Met een ruim assortiment aan vloertegels (plavuizen) en wandtegels kunt u altijd bij ons terecht! Samen werken wij aan uw droomhuis!

Tegels voor de vloer of wand, voor de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en de gang, maar ook tegels voor de grotere ruimten zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte.
Door rechtstreekse connecties met de producenten hebben wij altijd de nieuwste trends in huis! Ons assortiment binnenvloeren (plavuizen) en wandtegels bestaat voornamelijk uit keramiek, keramische tegels zijn slijtvast, krasvast en kleurvast, daarom zijn deze zo makkelijk te onderhouden.

Van industriƫle beton-look naar realistische hout-look tot levensechte imitaties van natuursteen, de veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat bij ons is ongekend! Veel van onze vloertegels hebben we op de grond gepresenteerd, hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw vloer er uit moet komen te zien.

Naast het leveren van vloertegels (plavuizen) en wandtegels geeft Steenplaza Leiden u ook de mogelijkheid om dit alles vakkundig voor uw aan te leggen, onze aangesloten tegelzetters staan voor u klaar!

Bekijk online onze brochures:


vloer en wandtegels


Vloertegels en wandtegels


Vloertegels en wandtegels


Vloertegels en wandtegels


Vloertegels, wandtegels, houtlook


Vloertegels, wandtegels, betonlook


Vloertegels, wandtegels, Wonderwall