Buitenverlichting

Maak buiten bijzonder:

Met buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag jouw buitenruimte bijzonder te maken!

 

 

Wij van Steenplaza Leiden bieden buitenverlichting aan van 2 verschillende merken: Garden light en Light Pro

Voor het aanleggen van onze 12 volt buitenverlichting is alleen een stopcontact nodig. De lichtopbrengst van 12 volt buitenverlichting doet niet onder aan 230 volt verlichting. De kabels van deze verlichting hoeven niet diep in de grond verwerkt te worden, maar kun je gewoon boven de grond laten liggen en netjes wegwerken. Dit maakt het installeren makkelijk en hierdoor kun je de buitenverlichting snel verplaatsen. Ook is uitbreiding van de verlichting in jouw tuin hierdoor heel gemakkelijk te realiseren.

 

Of het nu gaat om spots, wandverlichting, staande verlichting, decklights, uplights of sfeerverlichting: onze verlichting is snel en makkelijk aan te leggen. Op al onze armaturen geven wij 3 jaar garantie.

Onze 12 volt buitenverlichting is duurzaam en functioneel. Met ons brede assortiment aan hoogwaardige verlichting vind je altijd wat je zoekt voor een sfeervolle tuin.

Waarom 12 volt?

Ten eerste omdat je onze verlichting geheel zelf kunt installeren, hierbij is geen installateur nodig. Daarnaast is 12 volt buitenverlichting veilig voor zowel mens als dier. Met onze ledverlichting heb je bovendien een lager energieverbruik en gaan de lampen langer mee. En dat is uiteindelijk weer gunstig voor je portemonnee. Onze kwalitatief hoogwaardige verlichting is te verkrijgen in verschillende maten, stijlen en kleuren en laat elke tuin stralen. Wij spelen in op trends en nieuwe ontwikkelingen, zodat jij altijd de best beschikbare verlichting in jouw tuin hebt staan.

Terras, loungehoek en overkapping verlichten:

Buiten is dé plek om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Een mooi terras, fijne loungehoek of praktische eethoek met buitenkeuken zijn hierbij niet meer weg te denken. En met een overkapping zit je ’s avonds en zelfs in het voor- en najaar heerlijk lang buiten. Uiteraard wel met de juiste buitenverlichting! 

Bekijk ons assortiment: