Indoor:

Vloertegels

Bent u op zoek naar vloertegels van een specifiek merk en of uitstraling? Door onze rechtstreekse connecties met de producenten hebben wij altijd de nieuwste trends in huis. Zo leveren wij onder andere keramische vloertegels en wandtegels van grote merken uit Italiƫ en Spanje. Zo leveren wij onder andere keramische tegels van een industriƫle betonlook naar realistische houtlook tot levensechte imitaties van natuursteen. De veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat is bij ons ongekend! Veel van onze vloertegels hebben wij op de grond gepresenteerd, daardoor krijgt u een goed beeld van hoe uw vloer eruit moet komen te zien.


Wandtegels

Bent u op zoek naar wandtegels? Het uitkiezen van de geschikte wandtegels is geen makkelijke opgave. Zo helpen wij u onder andere met het uitzoeken van het juiste materiaal. Ons personeel is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en delen dit graag met u om zo uw persoonlijke droom woning te realiseren.

Verlijming & accessoires

De trend naar meer en meer renovatiewerk vraagt om productsystemen die deze trend kunnen volgen of zelfs in gang zetten. Bij Steenplaza Leiden vindt u al deze systemen in de vorm van innovatieve en optimaal op elkaar afgestemd producten.

Wij van Steenplaza Leiden helpen u praktijkgericht te adviseren, zodat nagenoeg iedere tegellijm-klus tot een appeltje eitje ervaring wordt omgetoverd.