OASE

Oase Living Water SteenPlaza LeidenU wilt de fascinerende schoonheid van water en licht ook in uw eigen tuin beleven? Maak dan eens een spannende ontdekkingstocht door Oase en laat u inspireren; u zult enthousiast zijn.

„Rustig water – Stromend water – Springend water – water in het avondlicht“ zijn virtuele etappes, waar u stap voor stap doorheen kunt wandelen. Wie wil kan zich bij zijn uitstapjes door sfeervolle muziek laten begeleiden.

Elke etappe opent een wereld van buitengewone taferelen en toont vele creatieve mogelijkheden met water en licht. Zo ontstaan prachtige beelden die op emotionele wijze de betovering van mooie waterwerelden visualiseren en ertoe uitnodigen om een stukje daarvan in de eigen tuin te creëren.

Oase Living Water is hét adres voor de passie voor water. Om het even of men de voorkeur geeft aan een tuin van het type „Tijdloos klassiek – Natuurlijke romantiek – of Modern leven“, iedereen vindt tijdens zijn virtuele ontdekkingstocht de leefomgeving waarin hij zich thuis voelt en waarin hij zijn wensen en verlangens naar het fascinerende samenspel van water en licht gerealiseerd wil zien.

Leave a Comment