Outdoor

Sierbestrating

Sierbestrating

Bent u op zoek naar sierbestrating van een specifiek merk en of uitstraling? Door onze rechtstreekse connecties met de producenten hebben wij altijd de nieuwste trends in huis. Zo leveren wij onder andere keramische tegels van grote merken uit Italië en Spanje. Leveren wij onder andere betontegels, betonklinkers, gebakken klinkers en natuursteentegels met veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat is bij ons ongekend! Veel van ons assortiment hebben wij op de grond gepresenteerd, daardoor krijgt u een goed beeld van hoe uw steen en of tegel eruit moet komen te zien.

Tuinhout

Bent u op zoek naar tuinhout? Het uitkiezen van het geschikte tuinhout is geen makkelijke opgave. Zo helpen wij u onder andere met het uitzoeken van het juiste materiaal. Ons personeel is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en delen dit graag met u om zo uw persoonlijke droom woning te realiseren.

Kunstgras

Is het gras aan de overkant altijd groener en ligt uw gazon er al tijden somber bij? Steenplaza Leiden bied u de oplossing. Doordat wij de laatste trends volgen op het gebied van kunstgras leveren wij u materialen van de hoogste kwaliteit welke tevens niet van echt gras te onderscheiden valt. 

Met kunstgras van Steenplaza Leiden kiest u voor een zorgeloos en schitterend gazon.

Tuin verlichting

Steenplaza Leiden biedt een breed assortiment aan hoogwaardige 12 volt tuin verlichting. 12 volt staat voor veiligheid en veiligheid staat bij ons voorop. Veilig voor de persoon die de tuin verlichting aanlegt maar ook voor de spelende kinderen en dieren in de tuin. Door het lage voltage komt er geen elektricien aan te pas en is het eenvoudig zelf te doen! Wij hebben de mooiste buitenlampen voor jouw tuin geselecteerd.

Overkapping

Het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen: Met de luxe en duurzame aluminium terrasoverkappingen, hoogwaardige glazen schuifwanden én unieke boomstam tafelbladen van Deponti maken wij van buitenleven buiten léven. Met een product van Deponti beleeft u het beste van alle seizoenen aan huis.