Overkapping

Aluminium terrasoverkappingen

Met een aluminium terrasoverkapping zorgt u voor een stijlvol verlengstuk van uw woning. Aluminium is bovendien zeer solide, goed bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig. Wij werken met hoogwaardig aluminium in drie kleuren: verkeerswit, crème wit en antraciet. Daarnaast hebben we in ons assortiment extra opties en accessoires, afhankelijk van uw smaak en voorkeuren. Met een Steenplaza Leiden terrasoverkapping kunt u het hele jaar door genieten van extra ruimte en daardoor de ideale woon- en leefcomfort creëren.

Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand biedt bescherming tegen weer en wind zonder in te leveren op lichtinval of uitzicht. Daardoor kunt u tijdens alle seizoenen maximaal van uw overkapping, tuin of balkon genieten.

Lamellen overkappingen

Met een lamellen overkapping bent u alle weersomstandigheden de baas. Zo geniet u niet alleen van de zon bij mooi weer, maar zit u ook bij slecht weer droog. Wij bieden twee soorten aluminium lamellen overkappingen: kantelende en opzijschuivende lamellen.

Verdeca Vouwdak

De Verdeca biedt extra woongenot in uw tuin door flexibiliteit. De overkapping beschikt over een zonwerend en waterbestendig doek. Zit u bijvoorbeeld op het terras en wilt u lekker van de zon genieten? Laat dan met één druk op de knop het doek open gaan. Zo kunt u direct genieten van maximale lichtinval en het prachtige weer. Mocht u toch liever in de schaduw willen zitten of bescherming zoeken tegen wind, regen of uv-straling, dan sluit u het doek met hetzelfde gemak.

Prijsopgave ontvangen?

Vul de onderstaande gegevens in.

  Type overkapping:

  Kleur:

  Locatie van plaatsen:

  Schuifwand:

  Verlichting:

  Type dak:

  Montage:

  Wenst u een afspraak t.b.v. het inmeten van de overkapping.(kosten bedragen € 75,- excl. BTW.: