Terrastegels

Terrastegels

Bent u bezig met het uitzoeken van uw terrastegels? Wij van Steenplaza Leiden hebben diverse soorten terrastegels in ons assortiment. Zo leveren wij bijvoorbeeld betonnen, natuurstenen en keramische terrastegels. Door de grote hoeveelheid aan keuzen kan u uw terras aanleggen zoals u wilt.

Keuze stress?

Geen probleem bij Steenplaza Leiden helpen wij u graag met het uitzoeken van het beste materiaal wat bij uw wensen past. Zo kunnen wij u voorzien van een moderne uitstraling of juist een verouderde look. Heeft u wellicht groene vingers of kiest u liever voor een onderhoudsvriendelijk terras. Wij staan klaar om uw droomtuin te realiseren.

Betonnen terrastegels.

Door gebruik te maken van betontegels geeft u terras een moderne of juist robuuste uitstraling. Betontegels zijn in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen leverbaar. Hierdoor zitten er altijd wel terrastegels tussen die perfect zijn voor uw droomtuin. Steenplaza leiden biedt een ruim assortiment betontegels aan. Van strakke bestrating tot bijvoorbeeld robuuste trommelstenen.

Natuurstenen terrastegels

Steenplaza leiden biedt een uitgebreid assortiment natuursteen. Alle soorten, vormen, maten en kleuren zijn hierin vertegenwoordigd. Zo leveren wij diverse soorten grind, split, flagstones en natuurstenen terrastegels. Maar zo kunt u bijvoorbeeld ook voor natuurstenen vijverranden, schuttingelementen en traptreden bij ons terecht.

Keramische terrastegels.

Kiest u liever voor een onderhoudsvriendelijk terras? Dan is de keramische terrastegels perfect voor u! Waarom? Simpelweg vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid. Ten eerste zijn keramische tegels kleurvast. Een eenmaal gelegd terras blijft jarenlang mooi en dat is iets wat niet van alle bestratingsmaterialen gezegd kan worden! Ten slotte zijn keramische tegels slijtvast en is het vrijwel onmogelijk dat er krassen op komen. Daarnaast zijn de tegels maatvast en licht van gewicht, twee eigenschappen waar vooral ook de mensen die ze moeten leggen erg blij van worden.

Meer dan 60 jaar ervaring.

Inmiddels staan wij voor meer dan 60 jaar ervaring in het aanleggen van diverse straatwerken en terrassen. Deze ervaringen delen wij graag met de klant. Steenplaza Leiden is echt een familiebedrijf, deskundigheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit, service en een breed assortiment staan zoals altijd hoog in ons vaandel. Wij leveren grote merken als Redsun, Excluton, Claessen Stone and Garden, Michel Oprey, MBI, Kijlstra en nog veel meer.

Bekijk online onze brochures:

Redsun

Claessen Stone

Excluton

Michel Oprey