Tuinhout

Steenplaza Leiden uw leverancier in tuinhout

Op zoek naar een nieuwe schutting?

Op zoek naar een nieuwe schutting of een mooie veranda? Bij Steenplaza Leiden bent u aan het juiste adres. Schuttingen zijn in verschillende smaken en stijlen te leveren. Zo leveren wij bijvoorbeeld hardhouten, Douglas, vuren, grenen en composiet schuttingen. Dit zou u eventueel nog kunnen combineren met houten palen of met beton. Wij van Steenplaza Leiden bieden u een ruim assortiment aan waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn.

Beton/hout schutting.

Door middel van gebruik te maken van betonnen palen en een betonnen onderplaat gaat uw houten schutting extra lang mee. Uw schutting komt hierdoor niet meer in contact met de natte ondergrond waardoor de kans op houtrot minimaal is. Door gebruik te maken van dit systeem verlengt u de levensduur van uw schutting enorm. Naast de verlengde levensduur geeft u uw schutting een extra robuuste uitstraling.

Vlonder

Vlonderdelen zie je tegenwoordig steeds vaker terug komen in de tuin. Zeker als u bijvoorbeeld aan het water woont is het onder andere leuk om een vlonder te gebruiken als verlenging van uw tuin of terras.

Aanbrengen van uw schutting, tuinhuis en of vlonder?

Bent u naast de levering van uw tuinschermen, tuinhuis en of vlonder op zoek naar iemand die dit voor u kan plaatsen? Steenplaza Leiden geeft u de mogelijkheid dit voor u aan te brengen. Zo kunnen wij in contact brengen met een vakkundige timmerman die alles voor u aanbrengt. Hierdoor kunt u na afloop langdurig van uw nieuwe tuinschermen, tuinhuis of vlonder genieten.

Maatwerk?

Heeft u een maatwerk tuinscherm/overkapping nodig? Geen probleem. Wij van Steenplaza Leiden bieden u de mogelijkheid uw schutting op maat te laten maken. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van ons meubel en interieurbouw “De Waard Maatwerk” onderdeel van “SLOOSGROEP” kunnen wij alles op maat voor uw aanpassen.

Prijsopgave ontvangen? 

Vul de onderstaande gegevens in.

    Wat is de afmeting van uw tuin gezien vanaf de woning?


    Welke tuinschermen wilt u gebruiken?

    Welke palen wilt u gebruiken?

    Wilt u een tuindeur?

    Afspraak maken tot inmeten van de schutting?