Vloertegels en wandtegels

Vloertegels en wandtegels

Bent u op zoek naar vloertegels en wandtegels? Het uitkiezen van de geschikte vloer- & wandtegels is geen makkelijke opgave. Zo helpen wij u onder andere met het uitzoeken van het juiste materiaal. Ons personeel is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en delen dit graag met u om zo uw persoonlijke droom woning te realiseren.

Keramische vloertegels en wandtegels.

Door gebruikt te maken van keramische vloer en wandtegels creëert u een onderhoudsvriendelijke woning. Keramische tegels zijn kleurvast, krasvast en slijtvast waardoor u naast een onderhoudsvriendelijke tegel ook langdurig hiervan kunt genieten.

Altijd de nieuwste trends in huis.

Bent u op zoek naar vloertegels en wandtegels van een specifiek merk en of uitstraling? Door onze rechtstreekse connecties met de producenten hebben wij altijd de nieuwste trends in huis. Zo leveren wij onder andere keramische vloertegels en wandtegels van grote merken uit Italië en Spanje. Zo leveren wij onder andere keramische tegels van een industriële betonlook naar realistische houtlook tot levensechte imitaties van natuursteen. De veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat is bij ons ongekend! Veel van onze vloertegels hebben wij op de grond gepresenteerd, daardoor krijgt u een goed beeld van hoe uw vloer eruit moet komen te zien.

Vloerverwarming.

Bent u naast vloer en wantegels op zoek naar vloerverwarming? Steenplaza Leiden kan u in contact brengen met Warp systems. Warp systems is een bedrijf welke onder andere gespecialiseerd is in het aanbrengen en vloer en wand verwarming. Door gebruik te maken van vloerverwarming zorgt u voor optimaal wooncomfort in huis. Zeker als u kiest voor vloertegels en wandtegels van keramiek. Door gebruik te maken van keramische parket warmt uw vloer geleidelijk op en houd deze langer zijn warmte vast. Door gebruik te maken van vloer- en wandverwarming onder bijvoorbeeld uw vloertegels en wandtegels bespaard u jaarlijks enorme kosten aan energiekosten.

Steenplaza leiden is een echt familiebedrijf.

Steenplaza Leiden is een echt familiebedrijf, deskundigheid, klantvriendelijkheid , kwaliteit, service en een breed assortiment staan zoals altijd hoog in ons vaandel. Wij denken bovendien met u mee en luisteren naar uw wensen en behoefte. Hierdoor kunnen wij u van een passend advies voorzien en zo uw droomvloer realiseren.

Bekijk online onze brochures:

Naast vloertegels en wandtegels ook sierbestrating.

Bent u naast vloer- & wandtegels ook op zoek naar sierbestrating? Bekijk ons assortiment hier.