Wandtegels

Wandtegels 

Bent u op zoek naar wandtegels? Het uitkiezen van de geschikte wandtegels is geen makkelijke opgave. Zo helpen wij u onder andere met het uitzoeken van het juiste materiaal. Ons personeel is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en delen dit graag met u om zo uw persoonlijke droom woning te realiseren.

Keramische wandtegels

Door gebruikt te maken van keramische wandtegels creëert u een onderhoudsvriendelijke woning. Keramische wandtegels zijn kleurvast, krasvast en slijtvast waardoor u naast een onderhoudsvriendelijke tegel ook langdurig hiervan kunt genieten.

Altijd de nieuwste trends in huis.

Bent u op zoek naar wandtegels van een specifiek merk en of uitstraling? Door onze rechtstreekse connecties met de producenten hebben wij altijd de nieuwste trends in huis. Zo leveren wij onder andere keramische wandtegels van grote merken uit Italië en Spanje. Zo leveren wij onder andere keramische tegels van een industriële betonlook naar realistische houtlook tot levensechte imitaties van natuursteen. De veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat is bij ons ongekend! Veel van onze vloertegels hebben wij op de grond gepresenteerd, daardoor krijgt u een goed beeld van hoe uw vloer eruit moet komen te zien.

Steenplaza leiden is een echt familiebedrijf.

Steenplaza Leiden is een echt familiebedrijf, deskundigheid, klantvriendelijkheid , kwaliteit, service en een breed assortiment staan zoals altijd hoog in ons vaandel. Wij denken bovendien met u mee en luisteren naar uw wensen en behoefte. Hierdoor kunnen wij u van een passend advies voorzien en zo uw droomwand realiseren.