WS Tuinproducten

WS Tuinproducten leverancier in reinigingsmiddelen, impregneermiddelen, voegmiddelen, lijmen en accessoires.

WS Reinigingsmiddelen

WS Kalkuitbloei Verwijderaar:

Last van witte vlekken op uw bestrating veroorzaakt door kalkuitbloei of zaagslijpsel? Dan kunt u met de zoutzuurvrije WS Kalkuitbloie Verwijderaar het probleem oplossen. Dit product is speciaal ontwikkeld om kalk op eenvoudige wijze te bestrijden.

WS Kalkuitbloei Verwijderaar

WS Advance:

WS Advance die geschikt is voor het schoonmaken van uw bestrating, maar dient tevens altijd aangebracht te worden voordat er impregneermiddelen, zoals WS Seal en Protect of WS Imperial Black, worden toegepast. Door het gebruik van WS Advance kan het impregneermiddel goed in de bestrating trekken.

41844750_2344801715535122_5962774024126726144_o

WS Green Clean:

Voor het verwijderen van groene aanslag op uw bestrating. Na het gebruik van WS Green Clean behoren algen en mossen tot de verleden tijd! Schrobben of het gebruik van een hogedrukspuit is niet nodig.

WS Green Clean

WS Reinigingsdoekjes:

Ws Reinigingsdoekjes zijn handig en uiterst doeltreffend. Deze doekjes verwijderen niet uitgeharde MS Polymeer, hybride, siliconenkit en PU-schuim, olie, de meeste lijmen, verven en vet van handen, gereedschappen en ondergronden.

WS Reinigingsdoekjes

Impregneermiddelen

WS Imperial Black:

Is uw antraciet/zwarte bestrating of zijn uw muurblokken verkleurd en toe aan een opknapbeurt? Dan bied WS Imperial Black uitkomst. Na gebruik hechten vuil, algen en/of mis minder snel en is uw bestrating onderhoudsvriendelijker! Uw bestrating wordt weer donker van kleur en tevens voorzien van een impregneerlaag.

WS Imperial Black

WS Seal & Protect:

Uw bestrating direct impregneren voor een langere levensduur? Of uw verkleurde/vergrijsde bestrating juist weer nieuw leven inblazen? WS Seal & Protect verdiept de kleur en brengt een beschermlaag aan waardoor extern vuil, zoals groene aanslag, minder kans heeft zich te hechten aan de bestrating. Eerst reinigen met WS Advance en daarna behandelen met WS Seal en Protect en uw bestrating gaat weer een tijd mee!

WS Seal & Protect

Voegmiddelen:

WS Voegmortel Easy:

WS Voegmortel is eenvoudig in gebruik, zeer effectief, duurzaam en zorgt ervoor dat uw terras/tuin onkruidvrij blijft! Ook is WS Voegmortel waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. Heeft een open structuur, is speciaal ontwikkeld voor lichte belasting en kan onder uiteenlopende weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 5mm.

WS Voegmortel Easy

WS Voegmortel Easy Fine:

WS Voegmortel is eenvoudig in gebruik, zeer effectief, duurzaam en zorgt ervoor dat uw terras/tuin onkruidvrij blijft! Ook is WS Voegmortel waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. Heeft een open structuur, is speciaal ontwikkeld voor lichte belasting en kan onder uiteenlopende weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 3mm.

WS Voegmortel Easy Fine

Lijmen:

WS PU-Spuitlijm:

Een hoogwaardige kant-en-klare polyurethaan lijmschuim voor het verlijmen van allerlei steensoorten, zoals stapelblokken of muurelementen.

WS PU-Spuitlijm

WS Polymeerkit Zwart

Multifunctionele montagelijm voor het afdichten/verlijmen van de meest voorkomende sierbestratings- of bouwmaterialen. Geschikt voor vele toepassingen en constructies.

WS Polymeerkit Zwart

WS Steenlijm Poeder:

Even water toevoegen en u heeft een gebruiksklare mortel waarmee u bijvoorbeeld muurtjes, borders van gebakken bestrating of natuurstenen stapelelementen kunt lijmen. WS Steenlijm poeder is weerbestendig, heeft een hoge kleefkracht, is extra vloeibaar tijdens gebruik en wordt snel hard na verwerking.

WS Steenlijm Poeder

Accessoires:

WS Voegkruisjes:

Met WS Voegkruisjes worden uw terrastegels altijd op de juiste voegbreedte  gelegd! Een ideaal product voordat u aan de slag gaat met WS Voegmortel.

 

Leverbaar in 3 & 5 mm.

WS Voegkruisjes

WS Voegenroller:

De WS Voegenroller is een hulptool om het verdichten van de WS Voegmortel tussen de stenen te vereenvoudigen.

 

WS Voegroller

WS Schuimpistool:

WS Schuimpistool t.b.v. PU-Spuitlijm 750ml.

WS Schuimpistool

WS Kitspuit:

WS Kitspuit t.b.v. WS Polymeerkit 290ml.

WS Kitspuit

WS Nevelpomp:

WS Nevelpomp handig voor het vernevelen van WS Green Clean.

WS Nevelpomp